Ivan Floro

El muralista i pintor Ivan Floro ha creat per a Bostik Murals “Parkour”, una peça en pintura acrílica que ret homenatge a aquest esport que l’artista practica des de fa una dècada. L’obra representa la figura d’un amic seu, amb qui Floro va iniciar-se en aquesta disciplina. No és casualitat que l’artista hagi triat realitzar-la a la Nau Bostik, ja que en les seves instal·lacions va néixer la primera escola de parkour de Barcelona, Ourpark.

dav

El mataroní Ivan Floro va començar pintant graffitis però se sentia limitat per l’esprai i va començar a experimentar amb pintura plàstica, que li permetia més expressió a través de la pinzellada i una gama més àmplia de color. El seu mural és un exemple de la hibridació entre les obres figuratives fetes amb aerosol i les pintures d’estudi acríliques o plàstiques.

Aquest mural és el resultat del seu aprenentatge lliure. Després de sentir-se atret pel còmic i estudiar uns mesos a l’Escola Joso, va decidir seguir aprenent pel seu compte: del seu entorn i de les seves relacions i, en definitiva, de tot el que veu i l’inspira.

Foto: Marta Ballesta

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s