James D. Barranger + Juri Agostinello

La lletra i el dibuix són els instruments de James D. Barranger i Juri Agostinello. Nascuts a Roma però establerts a Barcelona des de fa un temps, aquest duet artístic ha plasmat a la Nau Bostik la seva particular visió de la coneguda faula d’Isop “la guineu i el raïm”. Una peça conjunta que s’equilibra i es complementa a partir de la tècnica i el caràcter de cadascun d’aquests artistes per conformar una proposta harmònica que interpel·la al vianant.

sdr

El missatge “sour grapes” (“raïm àcid”), traçat pel lettering senzill i elegant de James D. Barranger, és un modisme que es refereix al raïm que se li resisteix a la guineu. Fixant-se i recuperant aquest detall del clàssic ens apoderen i animen a esforçar-nos per aconseguir els nostres objectius. El company de ball de Barranger és Juri Agostinello, que ha dibuixat el cap de la guineu i un gotim que dialoguen amb el text i aporten la representació figurativa.

James Dominique Barranger & Juri Agostinelli 21-04-2018 Foto_ Clara Vera10

dav

James D. Barranger, dissenyador gràfic enamorat de les lletres, fa uns anys que va traslladar les paraules de l’ordinador a la paret. Vol transmetre amb el disseny, no només amb el significat i fer-ho de forma artesanal: a mà. Juri Agostinello pinta des que té ús de la raó, ha estudiat disseny gràfic i és il·lustrador i animador de pel·lícules. Fa ben poc que ha traslladat el dibuix a la paret, en forma de murals, reprenent un contacte amb el carrer que ja havia tantejat d’adolescent a la seva Roma natal.

Fotos: Marta Ballesta / Clara Vera

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s